HAKKARİ / MERKEZ - Hakkari Anadolu Lisesi

Nis

ULUSAL BİLİM UYGULAMALARI KAPSAMINDA 26.3.2024 TARİHİNDE OKULUMUZDA ''FOUCAULT SARKACI DÜNYA'NIN DÖNDÜĞÜNÜN İLK DENEYSEL İSPATI'' KONULU DENEYİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

ULUSAL BİLİM UYGULAMALARI KAPSAMINDA 27.2.2024 TARİHİNDE OKULUMUZDA ''AKRAN ZORBALIĞI'' KONULU PANELİMİMZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

Okullarımızın görünmeyen emektar yüzleri Yardımcı Hizmetler Sınıfı personelleri ile yemekte bir araya geldik

Nis

Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Polis İçin Bir Yazı Bir Çizi'' yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Habil KUŞ Şehit olan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan CEVHERİ için yazmış olduğu şiirle il birincisi olmuştur. öğrencimize ödülünü İl Emniyet Müdürü Sayın Salavat Mete PINAR vermiştir.

Nis

DAKAP, BTK ve Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ''Yazılım Hareketi'' Hakkari toplantısına okulumuz öğrencileride katılmışlardır. Toplantı sonunda yapılan yarışmada okulumuz öğrencilerinden Seyit KARAKOÇ il 3. olarak ödül almıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.