HAKKARİ / MERKEZ - Hakkari Anadolu Lisesi

Mrt

Hakkari Anadolu Lisesi yönetici , öğretmen ve öğrencileri olarak , 26-29 Aralık tarihlerinde , Ankara'da düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması Final Sergisine katıldık .

Mrt

Pansiyonlu öğrencilerimize FARKLILIKLARA SAYGI VE DAYANIŞMA temalı aralık ayının değerine istinaden film gösterisi yapılmıştır.

Nis

İl Emniyet Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol kapsamı çerçevesinde Narkotik şubesi ve okulumuz Yeşilay kulübü işbirliğinde organize edilen BAĞIMLILIK semineri öğretmenlerimize verildi.

Nis

Hakkari Üniversitesi ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Dr. Öğretim Üyesi Emrah GÜL okulumuz öğretmenlerine TÜBİTAK Projeleri ile ilgili olarak bilgilendirme semineri verdi.

Nis

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği okullar arası Basketbol maçlarında okulumuz il birincisi olarak bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Nis

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ile okulumuz arasında önceden yapılan protokol kapsamı çerçevesinde Öğrencilerimize siber suçlarla ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

Nis

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyat zümresinin Bağımlılık konulu ödüllü şiir ve kompozisyon yarışması düzenledi.Yarışmada derece alan öğrencilere zümre öğretmenleri tarafından ödülleri verildi.

Nis

Hakkari İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ''Çanakkale'nin Ruhu'' adlı şiir yarışmasında il ikinciliği ve üçüncülüğü alan öğrencilerimize ödülleri il Müftüsü Sayın İsmail FAKİRULLAH tarafından verildi.

Nis

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Satranç müsabakası kızlar kategorisinde okulumuz il birincisi olmuştur

Nis

Okulumuz İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Hakkari Üniversitesi ile 3 yıllığına iş birliği protokolü imzaladı. Öğrencilerin eğitsel, sportif, kültürel gelişimlerinin desteklenmesi, fiziki mekanların kullanımı ve insan gücünün ortaklaşa paylaşımı kapsamında karşılıklı olarak kurumlar bir birinden faydalanacaklardır.

Nis

Okullarımızın görünmeyen emektar yüzleri Yardımcı Hizmetler Sınıfı personelleri ile yemekte bir araya geldik

Nis

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Okul Sporları etkinliklerinde okulumuz öğrencileri Badminton Genç Kızlar dalında il birinciliği, Masa Tenisi Genç Kızlar dalında il üçüncülüğü Hentbol Genç Erkekler ve Genç Kızlar dalında il dördüncülüğü derecelerini almışlardır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz pansiyonlu öğrencileri için ayda bir sinema gösterimleri düzenliyoruz. Öğrencilerimiz moral ve motivasyonlarını arttırmak üzere vizyondaki güncel filimleri patlamış mısır eşliğiinde keyifle izliyorlar

Nis

Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Polis İçin Bir Yazı Bir Çizi'' yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Habil KUŞ Şehit olan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan CEVHERİ için yazmış olduğu şiirle il birincisi olmuştur. öğrencimize ödülünü İl Emniyet Müdürü Sayın Salavat Mete PINAR vermiştir.

Nis

DAKAP, BTK ve Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ''Yazılım Hareketi'' Hakkari toplantısına okulumuz öğrencileride katılmışlardır. Toplantı sonunda yapılan yarışmada okulumuz öğrencilerinden Seyit KARAKOÇ il 3. olarak ödül almıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.