HAKKARİ / MERKEZ - Hakkari Anadolu Lisesi

0438 211 28 78 /hakkarianadolulisesigmail.com
Gazi Mahallesi Gültekinler Semti Merkez HAKKARİ
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,Çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
İlimiz Emniyet Müdürülüğü tarafından düzenlenen Trafik içerikli Eser yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Nimettullah ERTUNÇ 1 gelmiştir. Yarışma 1.si olan Nimettulah ERTUNÇ dizüstü bilgisayar almaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz
İngilizce - Almanca
Özel araçlar yada yürüyerek ulaşım sağlanabilir
Gazi Mahallesi Gültekinler Semti Merkez HAKKARİ
İl Merkezine yürüyerek 10 dakika uzaklıktadır.